SE*Huldrelandets norska skogkatter
Hem Om 0ss Kontakt Om våra katter Kattungar Kullar Om huldran Tips och länkar

 

 

Kontakt

SE*Huldrelandets ligger centralt i Barkarby, nordväst om Stockholm. Om du åker kommunalt kommer du hit med pendeltåg till Barkarby station eller buss till Barsbro torg.

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att mejla här
Du kan också gå in på sidan SE Huldrelandets norska skogkatter på Facebook. Där kan du skriva meddelanden till mig, eller följa sidan om du vill se mina uppdateringar om katterna.

Det går också bra att skicka riktig papperspost till Eva Bucksch, Pilotvägen 7, 175 63 Järfälla, eller att ringa eller skicka sms till 072-456 78 36.

Om du är intresserad av att köpa en kattunge, skriv gärna och berätta lite om dig själv och om vilket liv du kan erbjuda din nya familjemedlem. Nästa steg är att boka in en tid när du kan komma och hälsa på och titta på ungarna.
För både din och min och framför allt katternas skull säljer jag inga kattungar via mejl eller telefon, utan bara efter att vi har träffats i verkligheten.

Mina kattungar får ta emot besök från att de är fyra-fem veckor gamla, men i regel låter jag inte ungarna tingas förrän de är runt sju-åtta veckor. Då vet jag hur de har utvecklats och kan lättare matcha varje kattunge med rätt hem. Några dagar före leverans vill jag gärna att du/ni kommer tillbaka och hälsar på igen och lämnar något här som luktar av dig och dina djur, om du har några, och om möjligt också transportburen som kattungen sedan ska resa i. Jag kommer att vänja kattungen vid de nya sakerna, försöka koppla dem till positiva upplevelser och låta deras dofter blandas med den trygga doften hemifrån.

 

Huldrelandets norska skogkatter - foto av Eva Bucksch

Allt material på den här webbplatsen är upphovsrättsligt skyddat. Kopiering förbjuden.

 

 

Dear John's Addie Loggins - foto av Eva Bucksch"För tusentals år sedan dyrkades katterna som gudar.
Det har